Mere om rådgivningen

En dårlig økonomi fører hurtigt til skænderier. Besøg Ungøkonomi og få hjælp. Læs mere om hvad vi tilbyder her.
UngØkonomi hjælper dig med at få styr på din økonomi, så du kan slappe af.

Tilbuddet er gratis, fortroligt og online.

Når du er logget ind og får tilknyttet en rådgiver, foregår rådgivningen som en løbende samtale mellem jer. Først og fremmest vil din rådgiver bede dig om at udfylde oplysninger om din økonomiske situation. Det gør du på "din profil". Din rådgiver kan også uploade filer til dig. Det kan f.eks. være et budgetskema. 

UngØkonomi.dk er en del af projektet ”På fode igen”. Målet var oprindelig at hjælpe unge til at få et overblik over deres økonomiske situation, og på den måde være med til at sikre, at de ikke havner i gæld. Tilbuddet er nu åbent for alle, uanset alder.

Personer der allerede har gæld, kan få rådgivning i hvordan man bedst muligt slipper af med gælden igen. Der rådgives også om, hvordan man undgår at opbygge gæld.

Rådgiverne er mænd og kvinder, som arbejder med økonomi til dagligt. Det kan f.eks. være bankrådgivere, socialrådgivere, advokater, jurister eller lignende. De rådgiver om budgetlægning, gæld, gældssanering og om hvordan, man kan anvende sit rådighedsbeløb bedst muligt.

Din rådgiver kan tilbyde dig en telefonsamtale, hvis det er nødvendigt. Det foregår altid sådan at du ringer op, så du kan vælge "hemmeligt nummer", hvis du ønsker at være anonym. 

Ungøkonomi hjælper dig med at få styr på din økonomi
Ungøkonomi hjælper dig med at få styr på din økonomi

Kontakt

KFUM’S Sociale arbejde

Hovedkontoret

Højskolevej 3

5500 Middelfart

Ung økonomi er en del af